La casa de Can Pasamane disposa de tres plantes perfectament equipats per passar una estada amb el millor confort i comoditat.

Primera Planta

Cuina

Cuina de Can Pasamane

A la Cuina/Rebedor hi teniu a la vostra disposició un forn, placa d’inducció, rentaplats, nevera, congelador, campana extractora, microones i una màquina de café. A més de tots els utensilis per cuinar i menjar. També, a la mateixa cuina, hi podem trobar una taula plegable de paret juntament amb dos tamborets per prendre alguna cosa, afegir que la cuina està perfectament il·luminada amb llum natural gràcies a la finestra de sobre la pica i el ventall del lateral de la porta.

Menjador

Menjador de Can Pasamane

El menjador hi trobem una taula extensible, que hi caben fins a 12 persones, un armari cantoner original del segle XIX, un antic rellotge de paret i una claraboia que ofereix llum natural a l’habitacle.

Quarto de bany

Un quarto de bany que disposa d’un plat de dutxa, un lavabo, un bater i un armari encastat.

Habitació

Habitació rustica de Can Pasamane

L’habitació del primer pis és una habitació rústica amb volta catalana, un llit doble antic, un armari, una finestra que don a la part de darrera de la casa, on es pot gaudir de les vistes que ens ofereix la natura de l’entorn.

Segona Planta

Habitació Doble

Habitació moderna de Can Pasamane

Aquesta habitació amb llit de matrimoni, antigament era un paller, d’aquí la seva forma de golfa amb finestra arran de terra que proporciona una gran quantitat de llum natural i unes vistes a la natura.

Quarto de Bany

El quarto de bany superior és el més gran de la casa amb dutxa, pica de bany, bater i una rentadora.

Habitació Triple

Habitació triple de Can Pasamane

Una habitació amb dos llits, un doble i un individual (que es pot engrandir si s’escau), juntament amb un armari. Aquesta habitació és ideal pels nens.

La segona planta, també té una terrassa que connecta amb el passadís, proporciona llum natural a les habitacions.

Planta Inferior

Sala d’estar

Sala d'estar de Can Pasamane

Una acollidora sala d’estar amb un sofà, una televisió , una taula rodona extensible, i diferents mobles.

També hi ha una pica

Pati Exterior

Pati exterior de Can Pasamane

Un petit pati exterior que disposa d’una pica original del segle XIX formada amb pedra calcària de “la Caula” i una magnífica barbacoa per fer tota mena de tiberis.

Història de la Casa

Entrar a Can Pasamane significa entrar al cor de l’Empordà, en un petit poble amb segles d’història.  

La nostra casa és una de les primeres edificacions del segle XVIII i els avantpassats familiars la van adquirir l’any 1878. Al llarg d’aquest període si ha anat fent diverses restauracions, finalitzant amb la nostra l’any 2018.

En aquesta restauració de la casa hem procurat respectar al màxim les utilitats anteriors, adaptant-la al moment actual amb les millors condicions de confort perquè pugueu gaudir-la amb tota comoditat.

Nosaltres som una família arrelada a la terra i no dubtarem en ajudar-vos amb el que vulgueu per conèixer la nostra comarca i tradicions.

Moltes gràcies, benvinguts i benvingudes a Can Pasamane.